luni, 8 iunie 2015

Multumesc, Elena

 Buna Elena,

 cartea Zero dechet a ajuns si la mine. Voi scrie din ideile de acolo!! Multumim de ideea de a lua carti de dezvoltare personala si imparti printre vecini/prieteni. O sa mai 'scurm' si eu prin cartile mele sa vad ce pot sa pun in circulatie!


12 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Tare ma bucur!
    Mai recomand cartea No Impact Man, am citit-o cind eram pe la inceputuri in ale ecologiei. Am avut-o ,dar am dat-o cuiva care ma indoiesc ca a citit-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai ideea vine din faptul ca sunt frustrata ca am dat carti care pentru mine au fost de capatii unor persoane care cred ca nu le-au citit si acolo au ramas.
    Mai am una pe care ti-as da-o , Arakelian,daca te-ar interesa: Immunization: The reality behind the myth, prefatata de doctorul Mendelsohn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena vreau eu cartea cu Immunization...promit ca ajunge si la Ara :))

      idea cu transmisul e ca tb musai pus un mesaj pe prima pagina (eu am lasat postit-ul tau in carte :)) ) si citeam undeva ca un experiment de genul asta a fost facut de o americanca la care s-a intors cartea pusa de ea in circulatie dupa vreo 2 ani si vreo 200 de cititori :))

      Ara....nu pot lasa comentarii de pe telefon, vrei te rog sa verifici ce si cum
      Iulia

      Ștergere
  4. Ti-o trimit saptamina viitoare, chiar acum o citeste cineva din familie. Tare ma bucur sa le dau mai departe. Esti Iulia din Belgia nu? Ca atunci adresa o am. Poate as putea incepe o lista cu numele celor care o citesc pe dosul primei pagini, asa cine o are isi adauga numele. Sau daca aveti idei, spuneti. Pot sa scriu ca pe manifeste "Citeste si da mai departe"...dar in franceza nu stiu cum suna "lis-le et passe-le"(?) Va las pe voi.

    Si in vara cind le recuperez(sper) pe alea faine mai vin cu citeva titluri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IuliaBe da.....
      abia astept, asa am ce citi in vacanta :)

      Ștergere
    2. Chiar am primit azi o carte comandata pentru fiica-mea, am dezlipit cu grija ambalajul ca o sa intre perfect in ea cartea.

      Ștergere
  5. habar nu am cum e cu telefoanele :)) - doar daca ma suni stiu sa raspund :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cred ca ai o setare ceva in blogspot sa accepti si comments de pe smartphones :))
      nu de alta, dar seara citesc posturile de pe tel si daca vreau sa las vreun comment destept :) ca mi-e mai usor
      iulia

      Ștergere
  6. Daca cineva are nevoie de cartea Ishmael in limba franceza: Comentariul cuiva pe amazon "Le meilleur livre que j'ai lu ! C'est un livre à diffuser partout .
    On ne voit pas le monde de la même manière après... ". Pentru mine asa si a fost.In schimb am propus-o altora, care n-au citit-o sau am dat-o cuiva care a citit-o dar nu i-a placut.
    Dar se gaseste si in format pdf.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am primit azi un link, poate e ceva interesant printre cartile de acolo: http://www.descopera-tee.com/p/carti-electronice.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...